TKO JE IZDAO LIVNO
Kako da započnem priču o politici, a da ne uvrijedim ovo malo dobrog naroda što nam osta u ruini od nekadašnjeg grada? Pravo da vam kažem, ova crtica upućena poltronima vladajuće strukture je revolt koji sam osjetila slušajući kuloare našega Livna.

Predizborna borba je krenula i naravno, kao i svaka borba, prljava je i bespoštedna. Čitam po tisućiti put kako smo ugroženi, obespravljeni, nelegitimno predstavljani…uglavnom, svi nam rade o glavi i ako ne budemo glasali za iste, ZNA SE koje ljude, budućnost našeg naroda završava ovdje i sad, točnije 12.10.2014.

Ni baba Vanga ne bi bolje i točnije prognozirala budućnost. Čitam također da je Željko Komšić izdajnik hrvatskog naroda. Na svaki spomen njegova imena u županijama s hrvatskom većinom odmah nekako po inerciji iskoči taj znakoviti epitet. IZDAJNIK.

Pa voljela bih sada postaviti pitanje svim HDZ-ovim piskaralima po portalima da mi objasne kako je to mene Željko Komšić izdao? A izdana sam, kao i mnogi, zapravo većina nas. Izdala me je '' moja stožerna stranka'' i uopće mi nije teško objasniti kako.

Izdali su me kad je moj stric, branitelj od prvoga do zadnjeg dana, morao kupiti kartu u jednom smjeru, i napustiti grad i zemlju za koju se ON borio, da bi prehranio svoju peteročlanu obitelj.

Izdali su me kada je samo par godina kasnije , i moja sestra također visokoobrazovana osoba , napravila isto i sada odgaja svoju djecu daleko od svoga Livna, daleko od mene. Izdali su me činjenicom da moj brat , koji je deset godina na zavodu za zapošljavanje, još uvijek nije dobio ni poziv za razgovor, a kamoli posao. Izdali su me čak i tim da više ne ispraćam te svoje najmilije s kolodvora Livno- bus-a. I to su prodali.

I sad mi recite kako je to Željko Komšić izdao mene?

Zamjera mu se retorika, jer nije dovoljno rječit i na visokoj razini, kada se obraća narodu. A što je to narod dobio od diplomatske retorike veleuvaženih nam stožernika. Osim obećanja, za koja više nije upitno hoće li ih prekršiti nego samo kada, običan građanin Livna nije dobio baš ništa.

I zato, dragi moji Livnjaci, kada drugi put čujete kafanska šaputanja o izdajniku, ili poltronske komentare na portalima u kojima se čude hrabrosti Željka Komšića da dođe u Livno, zapitajte se tko je to VAS izdao.

A što se tiče hrabrosti…. Ne brinite dragi moji. Nije Komšića strah kročiti niti na jedan pedalj teritorija Bosne i Hercegovine , jer za razliku od ZNA SE koga, ima obraz i može pogledati narodu u oči. Samo se vi krijte iza KLAUZURA , a Komšić će u Livno, javno i otvoreno i na VAŠ užas s velikom potporom svih građana NAŠEGA Livna.

ODLUČNO U PROMJENE